Permanent Make-Up
Met permanente make-up bent u dag en nacht verzorgd met een natuurlijke uitstraling. 

U wilt vertrouwen hebben in een goede behandeling. 
Daarom houden we altijd een eerste consult waarin al uw vragen worden beantwoord en we uitvoerig de procedure bespreken. Ook vullen we samen het GGD formulier in. De kosten a 29 euro worden verrekend wanneer u besluit de permanente make-up bij Risna Beauty te laten zetten.


Hoe wordt permanente make-up gezet?
Bij het zetten van permanente make-up wordt er met heel fijne naaldjes met een kleurpigment in de huidlaag geprikt. Omdat de naaldjes heel snel op en neer bewegen zal er steeds iets van het pigment in de huid achterblijven. Dit prikken gebeurt in de bovenste laag van de lederhuid. Het is dus vrij oppervlakkig, zodat dit ook op den duur weer zal vervagen. Dit vervagen gaat heel geleidelijk omdat de huid steeds nieuwe cellen aan blijft maken. Zonlicht en zonnebank hebben ook veel invloed.

De permanente make-up wordt verdoofd aangebracht.
Na 6 weken volgt een vervolgbehandeling waarbij daar waar nodig lijntjes nog kunnen worden bijgewerkt.
Acht dagen na het zetten van permanente make-up mag je niet zwemmen, niet naar de sauna, niet zonnen, niet zelf het haar verven en geen make-up op de behandelde delen aanbrengen.
   
De wenkbrauwen worden altijd eerst voorgetekend om zo samen de juiste vorm te bepalen, ook wordt samen de kleur uitgekozen en wordt alles vooraf goed besproken. U komt na 6 weken weer terug voor de controlebehandeling. Pigment dat in die voorgaande weken verdwenen is, wordt weer bijgewerkt en de vorm kan enigszins worden aangepast .

Ook kunt u er voor kiezen uw bestaande wenkbrauwen voller te laten lijken door 'Permanente make-up 3D Hairstokes'. Dat is een techniek waarbij haartjes getekend worden in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er net wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk blijven.