Ontspanningsmassages
De ontspanningsmassage is een rustige, zachte massage die gericht is op zowel lichamelijke ontspanning als op het bestrijden van stress. Dit is de juiste massage als u zich eens heerlijk wilt ontspannen.

Hotstonemassage
Een Hotstonemassage draagt bij aan het ontgiften van het lichaam en kan het lichaam meer in balans brengen. De Hotstonemassage is met name geschikt voor of bij: spanningen, stress, slechte doorbloeding,
gewrichtsproblemen zoals reuma.

Pijit
Pijit is een stevige massage, met snel opeenvolgende bewegingen. Deze massage geeft een goed resultaat bij onder andere spierpijn, rugklachten, hoofdpijn en vermoeidheid.

Pijit Lulur
Een traditionele Indonesische massage, met als kenmerk een scrub met warme olie die uw hele lichaam rust en ontspanning geeft.
Pijit Lulur is een andere ervaring dan een gewone massage.

Kruidenstempelmassage
Een uitgebreide ontspanningsmassage met warme kruidenbuidels en olie. Het doel is om onderliggende blokkades op te heffen en energie weer te laten stromen. Een bijzondere nek- en hoofdmassage!

Stoelmassage
Een stoelmassage is bij uitstek geschikt voor mensen met rsi-klachten, verkeerde werkhoudingstijve spieren, vermoeidheid, stress en hoofdpijn.

Voetreflextherapie
Hierbij wordt uitgegaan van de traditionele leer dat iedere zone op uw voetzool in contact  staat met een orgaan of gevoel.

Bindweefselmassage
Deze massage wordt op uw benen, heupen, billen, dijen, 
buik en armen toegepast en helpt het bindweefsel te verstevigen.